Rust en bezinning in Jorwert.

Op zaterdag 15 maart willen we opnieuw met een gemeenteleden en belangstellenden naar een klooster. Nu geen weekend zoals vorig jaar in Arnhem, maar één dag naar Nykleaser in Jorwert. Ja, u leest het goed. Het Friese plaatsje Jorwert, bekend geworden door het boek van Geert Mak 'Hoe God verdween uit Jorwert'. Maar... God is weer terug in Jorwert!

 

De afdeling Missionair Werk en kerkgroei van de PKN is, samen met de gemeente Westerveld waaronder Jorwert valt, een heus protestants klooster, Nykleaster, aan het realiseren. De kerk van Jorwert wordt in fasen hiertoe verbouwd. Het is en wordt steeds meer een plek waar mensen zich in alle rust kunnen terugtrekken om op adem te komen, en tegelijk een plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten in liturgie en gesprek, bezinning, studie en werk, plezier en recreatie.

De kosten van deze dag bedragen € 30,00

Informatie en opgeven bij:

Tine de Neef 020 - 633 20 77 of: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rob Boersma 020 - 490 44 17 of: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

primi sui motori con e-max.it
Onze nieuwsbrief >