Christelijke meditatie ‘ Vacare, Wegen van vrij zijn’

Op woensdag 4 september start de meditatiegroep ‘Weg van leven’ in het nieuwe seizoen met de eerste van 6 meditatieavonden onder de titel ‘ Vacare, Wegen van vrij zijn’. Eenmaal in de drie weken komen we bij elkaar. Rondom een thema zal gemediteerd worden met behulp van verschillende meditatievormen uit de rijke christelijke meditatie traditie. De thema’s die aan de orde komen zijn: ‘Vrij zijn van jezelf’’, Vrij zijn voor jezelf’, ‘Vrij zijn voor God’, Vrij zijn van de ander’, Vrij zijn tot de ander’‘ en ‘Vrij zijn voor vrede’ Naast rust en inkeer draagt meditatie bij aan geloofsverdieping: we onderzoeken hoe door christelijke meditatie ons geloof nog meer van betekenis kan worden in ons dagelijks leven.


Aanvang 20.00 uur. Om 19.45 uur is er ontvangst met koffie/thee.
De volgende meditatieavonden zijn: 25 sept.; 16 okt.; 6 en 27 nov.; 18 dec. 2013
Ook als je nog geen meditatie ervaring hebt of je wilt eens kennismaken met (christelijke vormen van) meditatie ben je welkom maar laat dat even weten:

Ds. Annemarie van Wijngaarden of Rob Boersma, tel. nr.: 0204904417 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Zie voor meer informatie: Meditatie

primi sui motori con e-max.it
Onze nieuwsbrief >