Disclaimer

Deze website is gemaakt om u te informeren over de activiteiten en mogelijkheden van Protestante Gemeente Amsterdam Midden Noord. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Ondanks het feit dat er gestreefd is naar uiterste zorgvuldigheid, kunnen teksten fouten bevatten.

De informatie op deze website kan een persoonlijk gesprek niet vervangen. De Protestante Gemeente Amsterdam Midden Noord aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolkomenheden in de teksten van deze website, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruik van deze teksten door derden.

Verwijzingen of links naar andere websites zijn slechts opgenomen ter informatie van de bezoekers van deze website. De Protestante Gemeente Amsterdam Midden Noord kan niet garanderen dat de inhoud van gelinkte sites correct is noch is zij verantwoordelijk of aansprakelijk voor de aldaar gepubliceerde informatie. Het betekent evenmin dat De Protestante Gemeente Amsterdam Midden Noord de opinie onderschrijft van de aldaar gepubliceerde informatie.

De informatie op deze website is auteursrechtelijk beschermt. Gebruik van informatie van deze site zonder vooraf afgegeven toestemming van de webmaster is niet toegestaan.

primi sui motori con e-max.it
Onze nieuwsbrief >