Pastoraat en Levensvragen

In situaties waarin we ons op de proef gesteld voelen, kan een pastoraal gesprek soms weldadig zijn. Ook als er vragen rond geloof of over de gang van zaken in de kerk  zijn, kan het goed zijn om hierover eens met de predikant te spreken. Wie een gesprek wil, of gewoon eens wil kennismaken, kan contact opnemen met de predikante Annemarie van Wijngaarden. Ook wie niet bij de Ark betrokken is, maar wel eens met een pastor zou willen spreken, omdat het leven je soms voor moeilijke vragen stelt, die kan bellen voor een afspraak, of maak gebruik van het Loket Levensvragen.

Loket levensvragen

Als Protestantse Kerk Amsterdam willen we onze deuren openstellen voor iedereen in de stad die rondloopt met levensvragen. Daarom hebben we Loket Levensvragen opgericht. Juist voor mensen die geen lid zijn van de kerk en dat hoeven ze ook niet te worden. Ook Annemarie van Wijngaarden, predikante van De Ark, werkt mee aan 'Loket levensvragen'. 

De contactgegevens zijn tel: 06 - 813 40 539 (ma, wo, do 10:00 - 16:00 uur of spreek een voicemail in), email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

primi sui motori con e-max.it
Onze nieuwsbrief >